BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За любителите на ужасите: Къщата от “Мълчанието на агнетата” ще предлага стаи за нощувки (ВИДЕО)

Къщата на серийния убиец Джейми Гъмб, наричан “Бъфало Бил”, от филма “Мълчанието на агнетата”, в която са заснети доста сцени, скоро ще предлага стаи за нощувка и посещение в прочутото подземие на ужаса, съобщи АФП.

Къщата от 1910 г. с площ от 216 квадратни метра е разположена в Периополис, щата Пенсилвания, е запазила доста от интериора, заснет от носителя на пет награди “Оскар”, режисьора Джонатан Деми през 1991 г. Къщата, купена преди пет години за 195 000 долара, наскоро бе продадена за 290 000 долара и вече е собственост на сценографа Крис Роуан, който смята да я превърне в туристическа атракция и по-късно тази година да предлага стаи под наем, допълни БТА.

Клиентите, настанили се в къщата, ще могат да посетят мястото, където злодеят Джейми Гъмб държи като заложници жените, които отвлича.

Новият собственик иска да пресъздаде ужасяващото ателие на “Бъфало Бил” и да направи реплика на кладенеца, в който Гъмб държи жертвите си. Кладенецът не съществува реално в къщата и сцените в него са заснети в студио.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!