BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Наш съдия по плажен футбол ще свири на супер турнир в Дубай

Наш съдия по плажен футбол ще свири на супер турнир в Дубай

В него вземат участие осем национални отбора – шампионите на всеки континент, домакините от ОАЕ и миналогодишният първенец в надпреварата Иран

Поредният си престижен наряд получи българският съдия по плажен футбол Владимир Ташков. Назначението му този път е за International Beach Soccer cup в Дубай, (Обединени Арабски Емирства) от 5 до 9 ноември. Турнирът е изключително силен, провежда се всяка година и е нещо като „черешката на тортата“ за плажния футбол. В него вземат участие осем национални отбора – шампионите на всеки континент, домакините от ОАЕ и миналогодишният първенец в надпреварата Иран. Всички тези тимове ще бъдат и на световното първенство по плажен футбол, което ще започне две седмици след състезанието в Дубай. Така там ще бъде последната част от подготовката на тези състави и те ще бъдат с най-доброто.

Също така покрай надпреварата в ОАЕ ще се проведе и традиционният семинар, на който се обсъжда календарът за следващия сезон, както и новостите в плажния футбол.


 

Нарядът увенчава силната година за Ташков, който през 2019-а свири на следните надпревари зад граница: Европейската квалификация по плажен футбол за плажните игри в Катар 2019 в Салу (Испания), Европейските олимпийски игри 2019 в Минск (Беларус), Суперфинал и Промофинал на Евролигата по плажен футбол във Фигейра да Фош, Португалия. Той пропусна квалификациите за Световното първенство в зона Европа в Москва, тъй като тогава му се роди детенце, а през октомври му предстои да свири на Световното клубно първенство, което ще се проведе в Алания (Турция).

„За мен е изключителна чест да получа този наряд. Като го прибавя към вече другите турнири през годината, на които присъствах и ще присъствам, мога да кажа, че 2019-а за мен в съдийството в плажния футбол е повече от успешна. Към тези мои успехи искам да добавя и отличните изяви на Иван Кирилов на Шампионската лига в Назаре, Португалия, където той имаше честта да ръководи финала при жените, както и участието му на турнира на талантите в Унгария. Да, това се дължи най-вече на нас и нашите усилия и лишения, но един човек има изключително значение за тези постижения и това е Стоян Алексиев. Искам да му благодаря още веднъж за всичко и да му пожелая попътен вятър в новите начинания“, заяви Ташков.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!