BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Не отлагайте преглед при лекар, апелират медиците в Аджибадем Сити Клиник

„Казвам на моите пациенти, че точно сега е удобният момент да дойдат и да се прегледат – медицинският център е най-дезинфекцираното място в момента, където хората са на достатъчно разстояние един от друг“, казва д-р Георги Геронтиев. Той е специалист по Уши- нос-гърло с дългогодишен опит и заедно с колегите си от Аджибадем Сити Клиник Варна продължава да преглежда и лекува в дните на пандемия.
С грижа и внимание към пациентите в клиниката работят широк кръг специалисти: пулмолози, кардиолози, ендокринолози, гастроентеролози, акушер-гинеколози, дерматолози.
Всекидневно прием имат очни лекари, УНГ- специалисти, ортопеди, хирурзи, уролози, психиатри. Без записване на час от понеделник до петък прегледи извършва специалист по обща медицина.

Снимка: Аджибадем Сити Клиник Варна

При най-строги мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус в медицинския център продължават да се правят изследвания в клинична лаборатория и сектор Образна диагностика: ехографии, мамографии, скенер и ядрено-магнитен резонанс.
Изследванията на рентген се правят без записване на час, а резултатите се получават до минути. След всеки пациент апаратите се дезинфекцират щателно.
При нужда от поставяне на инжекция, вливане на банка, предписана от лекар или смяна на превръзка, можете да разчитате на медицинските сестри в манипулационната.
Лечебното заведение приема пациенти с направления по Здравна каса, по здравно- застрахователни фондове и платен прием.
За удобство клиниката работи и в съботни дни от 8.30 до 15:00 ч.
Пациентите, които не живеят във Варна, трябва да представят на входните КПП предварително попълнена декларация, че идват на преглед или изследване. Формулярът се изтегля от сайта на МВР.

www.acibademcityclinic.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!