BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Петя Проданова: Създадена е организация за раздаване на дезинфиктанти на етажната собственост

Петя Проданова: Създадена е организация за раздаване на дезинфиктанти на етажната собственост

Служители на районната администрация поетапно ще посетят и доставят на място препаратите

Организацията от служители на районната администрация поетапно ще посетят и доставят дезинфекционни препарати, съобщи от своя фейсбук профил кметът на Район „Приморски“ Петя Проданова.
 

„Уважаеми управители на сгради в режим на етажна собственост и жители на Район „Приморски”, във връзка обявеното от Народното събрание на Република България извънредно положение заради епидемичната обстановка, предизвикана от Коронавируса и на основание Заповед на Кмета на Варна, Иван Портних, ВИ ПРИКАНВАМЕ да предприемете действия за ежедневна дезинфекция на общите части на обитаваните от Вас жилища, включващи входни врати, асансьори и вратите им, етажни площадки, стълбища, стълбищни парапети…“, написа Проданова.
 

Тя заяви, че организацията от служители на районната администрация поетапно ще посетят и доставят на място дезинфекционни препарати.
„Районът е разделен на 8 зони. Днес, 18 март, сряда, от 15.00 до 17.30 ч,. на етажните собствености по ул.” Карамфил” и ул. „Ружа” екипи от администрацията ще предоставят на Домоуправител или друг представител дезинфектант.“, допълни районния кмет.

„Моля да осигурите присъствие и да спазвате инструкцията за употреба на препарата! Ежедневно ще бъде обявен график за снабдяване с дезинфектант и в останалите части на Район „Приморски”, написа още тя.

Четете още: Николай Костадинов: Раздаваме дезинфектанти на домоуправителите във „Владиславово“
 

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!