BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спортни стоки от Decathlon вече могат да бъдат поръчани и с доставка от foodpanda

Decathlon – най-голямата компания за спортни стоки в света стартира партньорството си с foodpanda. В сайта и мобилното приложение на платформата за доставка потребителите ще открият разнообразни спортни стоки, предлагани от Decathlon.

Всички клиенти във Варна, София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и Велико Търново ще могат да поръчват любимите си продукти, без да се налага да посещават физическите магазини на веригата. Активни са 21 спортни категории, сред които футбол, баскетбол, бадминтон, тенис, пилатес и йога, тротинетки, водни спортове, планина и други, като се очаква обогатяването на асортимента да продължи. За да отговори на нуждите на любителите на спорта, Decathlon произвежда продукти за над 100 спорта, проектирани, разработени и тествани от професионални спортисти, начинаещи и експерти в съответния спорт.

Чрез партньорството си с foodpanda Decathlon затвърждава глобалната си мисия – да направи удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора. Сред основните цели на компанията е и природосъобразният начин на производство.

Доставката във всички градове ще бъде на един клик разстояние и ще се изпълнява в рамките на час, при спазване на всички мерки за безопасност.
Партньорството с френската верига магазини Decathlon е част от локалната стратегия на foodpanda да бъде лидер в следващото развитие на електронната търговия – бърза търговия (q-commerce). Q- commerce осигурява ултра бързи доставки само на един клик разстояние на разнообразни стоки, необходими в ежедневието на всеки човек.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!