BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Варна е домакин на високотехнологичната конференция Innowave Summit 2019

Технологичната конференция Innowave Summit 2019 ще се проведе от 19 до 20 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна.

Innowave Summit 2019 е една от най-важните високотехнологични конференции в Югоизточна Европа, фокусирана основно върху цифровизацията на бизнеса и публичния сектор. Основният акцент е поставен върху иновациите в областта на маркетинга, продажбите, електронната търговия и всички други сектори. Събитието ще постави акцент върху ускоряването на дигиталната трансформация на българската икономика, укрепването на партньорствата в Централна и Източна Европа и Западните Балкани, както и партньорствата с европейски и световни дигитални пионери и лидери.

Да превърнем България във водещ дигитален и иновационен център – това е общата визия, споделяна от организаторите на събитието и мрежата, която ги подкрепя. Основната цел на събитието е да насърчи творческото и иновативно мислене и да създаде благоприятни условия и среда, в която участниците да могат да обменят информация за успешни бизнес модели, опит и най-добри практики.

Innowave Summit 2019 се организира с подкрепата на Startup Europe (инициатива на Европейската комисия).

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!