BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поредна “доза” слънце ще получим днес

Сутринта в повечето райони времето ще се изясни и ще преобладава слънце през деня.  

Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Минималните температури ще са между 2° и 7°, по-високи по Черноморието. Утре ще преобладава слънчево време. Ще има разкъсана висока облачност, която след обяд от северозапад ще започне да се вплътнява и снижава. Вятърът ще се задържи от югозапад – слаб и умерен. Максималните температури ще са между 13° и 18°.

Над планините облачността ще е променлива и през деня ще е без валежи. Ще духа умерен югозападен, по високите върхове – силен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 2°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното и няма да се промени съществено.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха между 14° и 18°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!