BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шефът на УС на „Спартак“: Правим сериозна кампания за финансирането на клуба

Шефът на УС на „Спартак“: Правим сериозна кампания за финансирането на клуба
„Треньорът Енгибар Енгибаров има пълен картбланш по отношение селекцията. Целият управителен съвет стоим твърдо зад него.

Ние сме взели решение да не се месим в стратегията му за подбора на футболисти.

Имаме му пълно доверие. Целта на първо време е да се комплектова футболният отбор за пролетния дял, както и да се постигнат максимален брой победи“, коментира в интервю за „Морски гонг“ по Дарик Варна шефът на УС на „Спартак“ Стефан Калименов.

Той потвърди, че на старта на подготовката се очакват Боян Илиев и Васко Боев, както и още нови играчи.

Калименов не пожела да разкрие другите нови попълнения, като остави това за треньора Енгибар Енгибаров на старта на подготовката на 15-и януари в понеделник. „Соколите“ ще се съберат в 18:00 часа на стадион „Локомотив“.

„Има огромно количество хора, фирми, наши приятели, фенове, които помагат. Не можете да се представите каква кампания в момента се създава за финансирането на футболния клуб.

Всеки един човек, който е бил свързан през годините със „Спартак“ и не се е предал, иска да помогне – с финанси, ремонтни  дейности, топки, конуси и други.

Финансиране е осигурено. Ако всичко с базата на стадион „Спартак“ се случи до април-май,  феновете ги очакват много хубави дни“, каза още Калименов. / dariknews.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!