BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Актриса подарява най-новия си спектакъл на няколко детски градини във Варна (СНИМКИ)

Любимата на децата от Варна куклена актриса, кака Марияна, подари най-новия си спектакъл, който се казва “Заедно един до друг”, на децата от ДГ № 8 “Христо Ботев”.  

Вълнуващото представление за Земята, водата и приятелството е авторски спектакъл на актрисата от Театрална трупа „Трик-Трак“. Посланията, вплетени в него, са да се отнасяме с грижа, любов и всеотдайност към природата. 

Поради пандемичната обстановка почитателите на куклената магия от детската градина изгледаха представлението на диск и мултимедия си пожелаха скоро да аплодират любимата си актриса и на живо. 

„Вашите спектакли, свързани с опазването на околната среда, способстват за формиране на екологосъобразно поведение у децата. Помагат им да опознаят света, да различават доброто от злото, да направят своите първи стъпки към осъзнаване на значимата роля на човека за съхраняване и опазване на планетата Земя, както и на нейните природни красоти“, пише в благодарствено писмо до актрисата директорът на ДГ № 8 „Христо Ботев“ Елица Вълчева.

От ръководството на детското заведение благодарят за дългогодишното партньорство на двете актриси от „Трик-Трак“ – кака Мариянка и кака Пепи.

Най-слънчевата куклена актриса подарява „Заедно един до друг“ и на още 5 детски градини – „Чайка“, „Моряче“, „Маргаритка“, „Крилатко“ и „Дора Габе“.

снимка: ДКТ-Варна

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!