BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Борисов с остра критика към Румен Радев точно на Великден (ВИДЕО)

На Великден премиерът в оставка Бойко Борисов посети Семинарията. Това научаваме от видео публикувано в официалния профил на Борисов в социалната мрежа “Фейсбук”.

„На конгрес имаме решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в обръщение и реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас“, заяви той.

„Един месец в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на Радев. Да има собствена ЦИК и като кандидат-президент – той да прави изборите. Нарочно ни държат, въпреки че са ни уволнили”, коментира Борисов.

“Ние сме уволнени, но в същото време казват, че Борисов продължава да управлява. Началникът отгоре хубаво го е казал: Прости им Господи, те не знаят какво правят“, допълни той.

Борисов обвини българските политици и държавни мъже, че все още не са взели отношение по шпионските скандали с Русия. “Крещящо е вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на Слави Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. За Корнелия и другите да не говорим”, категоричен бе той.

Борисов подчерта, че е доволен от направените ремонтни дейности по време на мандата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!