BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГЕРБ/СДС–Варна откри предизборната си кампания: Ще имаме още по-убедителна победа на 14 ноември (ВИДЕО)

ГЕРБ-СДС представи официално листата си във Варна

“Избираме да излезем от безвремието, от хаоса, от шоковата ценова инфлация, житейската несигурност, здравния геноцид или да останем в тях, както е през последните месеци. Избираме между мира и омразата, между обединението и юмрука, между истината и лъжата, между градежа и разрухата!”. С тези думи областният координатор на ПП ГЕРБ-Варна и кмет на морската столица Иван Портних откри предизборната кампания в Юнашкия салон и представи листата с 30 кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ/СДС Варна в предстоящите извънредни парламентарни избори.

Снимка: Мердин Берберов, “Нова Варна”

“Ще водим отново позитивна кампания, но няма да спестим как и защо потънаха готовите проекти  и парите в безхаберието на служебните кабинети на Румен Радев”, каза Портних и припомни за замразеното строителство на АМ „Хемус“, проучването за магистрала „Черно море“, за индустриалната зона, за укрепване на свлачището „Трифон Зарезан“, разширяването на бул. „ Цар Освободител“ и др.

„Коалиция ГЕРБ/СДС ще спечели тези избори! Освен, че ще спечелим тези избори, ние ще направим коалиционно правителство и по този начин ще върнем справедливостта при хората“. Това каза проф. д-р Костадин Ангелов, водач на варненската листа и най-успешен здравен министър в кабинета на Бойко Борисов.

Според проф. Ангелов държавата се удря в скалите подобно на потъващия кораб „Вера Су“ и никой не поема отговорността.

„Виждаме какви са цените на тока, много скоро ще дойдат сметките за парно, цените в хранителните магазини скачат неимоверно нагоре. Токът можеше да не поскъпне така рекордно, ако  беше подписано  до 1 юли споразумение с ЕК за дотиране на цената на тока. Подготвените от кабинета „Борисов“  документи за това бяха отхвърлени с лека ръка от служебното правителство на Радев“, посочи още проф. Ангелов.

Той припомни за провалената ваксинационна политика на служебния здравен министър, прикрит антиваксър, който носи отговорност за първото място на България по смъртност от ковид, за дългите опашки пред лечебните заведения. И подчерта, че ПП ГЕРБ винаги е носила отговорност да поеме наболелите проблеми на хората. Отговорността е сега на един човек-кандидата за президент Радев, който не се интересува от човешки животи, а се интересува само от избори.

Снимка: Мердин Берберов, “Нова Варна”

Вторият в листата на ГЕРБ/СДС – Варна Красен Кралев подчерта, че се намираме в епицентъра на най-тежката политическа криза, България е в хаос, в тотален срив на здравната и икономическата политика, страната е оставена без пилот.

„Повече от 1 година срещу ГЕРБ/СДС се противопоставят  не партии, а  политически проекти, създадени от политически инженеринг на задкулисието“, коментира Кралев, който призна, че не е и предполагал, че 25 години по-късно ще говорим за Виденовата зима, която отново се задава.

В отбора на ГЕРБ/СДС – Варна за предстоящия вот са бившият депутат и административен секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов, Славена Точева, член на МГЕРБ, която завършва магистратура в Стопанската академия в Свищов, адв. Бранимир Балачев, председател на групата на ГЕРБ в ОбС и председател на Съюза на юристите в България за Варна, бившият общински съветник и народен представител Мартин Андонов. Доц. д-р инж. Медиха Хамза и мениджърът Ирина Делчева са представители на коалиционните партньори СДС и Гергьовден. Има и нови лица –зам.-районни кметове, общински съветници, а професионалният профил на листата е най-разнообразен – икономисти, инженери, юристи, педагози, представители на свободните артисти и др.

Снимка: Мердин Берберов, “Нова Варна”

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!