BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дениз от “Ергенът”: В търсене на принца на бял кон съм (ВИДЕО)

Дениз Хайрула обясни какви качества трябва да притежава мъжа до нея, както и дали е имала чувства към Виктор Стоянов по време на снимките на предаването. Тя заяви, че не съжалява за нищо

Финалистката от “Ергенът” Дениз Хайрула гостува в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV, за да сподели имала ли е чувства към Виктор Стоянов и какво не й е достигнало, за да грабне победата.

“Не съжалявам. Аз съм на мнение, че каквото е трябвало да се случи, се е случило и винаги е било за мое добро”. Така Дениз коментира представянето си в шоуто.

“Много съм горда, че стигнах до финала, без да се целуна с Виктор. Не мога да си представя да ме целуне сега мен и след малко да извика в градинката някоя друга и да я целува нея. И после пак да се върне при мен, после при трета. Няма как да стане”, допълни тя.

“Честно казано, не бях влюбена в него в началото. Но към края, когато започна на ме кани на романтични срещи, имаше нещо”, признава Дениз.

Тя сподели, че към момента не е във връзка и допълни следното: “В търсене на принца на бял кон съм”.

“Ще бъде висок, интелигентен и забавен”, описа тя перфектния кандидат за сърцето й.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!