BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 25 март

В сряда събитията ще са по-динамични и по-интересни, съпътствани с голяма доза оптимизъм и надежда за развитието на вашите лични дела или обществени интереси.

Днес ще ви бъде трудно да стоите в дома си, ако това се налага и ще търсите всякакви форми за комуникация с хора от близо и далеч. Социалната ви активност ще е много голяма и това ще бъде причина да получите повече информация, която трябва мъдро да селектирате.

Днес ще ви натъжат новини свързани с неприятности или лична драма в живота на човек, когото познавате. Мъжете ще имат повече работа както в дома си така и на работното си място. Тези от вас, които имат подобна възможност ще предпочетат да работят от дома си.

Сряда вещае известно напрежение в любовните ви отношения, което ще премине бързо ако вложите повече разбиране в думите и действията на вашия партньор. Днес ще ви зарадва неочаквано събитие свързано с човек роден под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Овен

В сряда не се претоварвайте. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. В близките дни не очаквайте приходи. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Телец

Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Не е разумно да вземате пари в заем. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Сряда е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Дева

Утре имате куп неща за вършене. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Везни

Сряда ще внесе известно вълнение сред Везните. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то утре ще си го получите даже с бонус. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Скорпион

Сряда ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Стрелец

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утре дайте инициативата на другите.

Водолей

Утрешният ден ще е силно активен. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Риби

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Сряда е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Съхранявайте старателно документите и парите си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: zarat.info

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!