BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дъжд от голове на старта на същинската фаза на АМФЛ-Варна

Сериозен брой голове бяха отбелязани в мачовете от първия кръг на същинската фаза на турнирите от Аматьорската мини футболна лига-Варна, които се проведоха през изминалата седмица.

Организаторите за първи път въведоха и нов приз – Играч на мача. Сред всички 25 определени за такъв бе излъчен и №1 на седмицата – вратарят на Березка Атанас Бацов, който събра 403 харесвания в страницата на АМФЛ-Варна.

Premier лига

Група А
АМФК Лудата банда удари Селесао със 7:2. Стоянов блесна с хеттрик, което му донесе и  приза за най-добър в двубоя. Петков добави два гола, а Ицо и Цецо – по един. За “бразилците” отбелязаха Руснака и Бирата.

МФК Черно море надигра Fullmax с 6:2. Кузманов и Чете се разписаха по два пъти, а Симеонов и Георгиев – по веднъж. За загубилия тим вкараха Жилчук и Йовчев. Чете си заслужи приза за №1 в срещата.

МФК Тича тресна ФК Флотски Арсенал с 6:2. Хеттрик реализира Маринчо, с което заслужи наградата за №1 в двубоя, а с попадения се отличиха още Вальо, Чефо и Старшината. За “артилеристите” поредните си два гола заби Владо Мирчев.

Арарат би Валекс с 5:3. По два пъти точни за успеха бяха Тахмисян и Меракян, а веднъж – Монов. За загубилия тим хеттрик заби Павката, а Меракян бе определен за №1 на двубоя.

Red Partners победи Монтана 2 с 6:4. Два пъти противниковата врата порази Анани, а по веднъж това сториха Малкия, Колев, Пелов и Кардашев. За представителите на Северозапада Неджет блесна с хеттрик, а веднъж се разписа Стария. Тук за играч на сблъсъка бе определен Сашето.

Група Б

МФК Балерини победи с 4:2 Автомагистрали. По два пъти точни за успеха бяха Пурата и Кадир, а за съперника реализираха Стефанов и Колев. Кадир бе определен за Играч на мача.
МФК Монтана също стартира ударно като надигра с 16:1 Атлетик Провадия в първия кръг. Над всички с шест гола бе Камбата, който бе определен и за играч на мача. Четири попадения добави Душков, с хеттрик блесна Адвоката, два пъти точен бе Калкана, а веднъж – Ганчев. За съперника реализира Венков.

Порто-Ди Ес би с 12:2 срещу Весело село. Станислав Джамбазов бе над всички и с четирите си гола заслужи приза за Играч на мача. По три пъти точни бяха Атанасов и Марков, а по веднъж – Кмета и Иванов. За съперника два пъти се разписа Иво.
Зеленина победи iGaming с 6:1. Дяков и Ганьо отбелязаха по два гола, а по един добавиха Гюрсата и Кирията, докато за съперника реализира БАТ МИШО. Дяков бе определен за Играч на мача.

Дебелият балет надигра Castalia с 2:1. Станев и Калчев донесоха успеха, за съперника се разписа Трифонов, а Исмаилов грабна приза за най-добър в срещата.

Лига 1

Група А

Лудогорец Доброплодно би със 7:3 Devils. Данков порази четири пъти противниковата врата, което му донесе приза Играч на мача, а с хеттрик се отличи Панайотов. За “дяволите” реализираха Митко (2) и Иванов.

Eurotex Boys надделя с 9:6 срещу Мрежите. С по три гола блеснаха ГолМашината и Джибрата, два пъти се разписа Нинджагото, а веднъж – Димитров. За съперника Диянов отбеляза хеттрик, а останалите – Тишо, Петров и Симеонов. За №1 на срещата бе избран Джибрата.
УВСК ВВМУ надигра Therma Village с 10:3. Императора си извоюва званието Играч на мача с петте реализирани попадения, с три се отчете Даната, а с две – Костадинов. За съперника отбелязаха Димитров и Николов.

Parkmart удари Пластхим (Аксаково) с 15:4. Давидов за пореден път бе над всички в своя тим и с четирите си гола си заслужи приза “Играч на мача”, с по три избухнаха Ахмед и Каменов, а останалите бяха дело на Хълми (2), Павел (2) и Евген. За аксаковци хеттрик наниза Помпата, а Хълми порази собствената си мрежа.

Ария обърна Искра с 5:4, като 7 минути преди края изоставаше с 1:4. С хеттрик се отличи Иванов, което му донесе и наградата за №1 в двубоя, а по един добавиха Колито и Наско. За “искрите” вкараха Мехмедов, Йорданов, атака и Шабанов.

Група Б

Бандата на града се справи с Малките титани с 5:2. Нури и Ташков се разписаха по два пъти, а Милков направи това веднъж. За загубилия тим вкараха Георгиев и Кръстев. Нури бе определен за играч на мача.

MFK TNT – ZARAFA би с 4:1 МФК Импакт Варна. За победителите се разписаха Добрев, Кирилов и Иванов, а СуперНики порази собствената си мрежа. За Импакт вкара Златев. №1 на мача стана Ангелов.

The Unity разгроми МЕТРО Варна с 10:0. Iniesta вкара три пъти, Асад – два, а Бен, Панайотов, Цанев, Асад и Христов – по един. Последният бе определен и за Играч на двубоя.
Вино и Мезе надигра Спейс Тийм с 5:1. Боца заби хеттрик, който му донесе приза за №1 в срещата, а Ламбов и Димитров се разписаха по веднъж, докато за “космонавтите” реализира Атанасов.

Десант водеше 8 мин. преди края със 7:2 на DevLabs, но двубоят завърши 7:7. Добрев изпъкна с четири гола за символичните домакини, Русев добави два, а Попов  – един. За DevLabs Стоянчо вкара хеттрик и взе приза за Играч на мача, а Вълев и Панчев добавиха по два.

Лига 2

В Лига 2 ЦСКА Аксаково се справи с Березка с 4:3, въпреки че изоставаше на два пъти в резултата. Дани (2), Валентино и Марти поразиха вратата на “руснаците”, а трите гола за другия тим бяха дело на Тюлькин, Гена и Пейчев. За най-добър бе избран Наско от състава на загубилите.

АФК Албион би ФК Горното с 6:2. Нончев се отчете с хеттрик, а останалите попадения за “англичаните” бяха дело на Печиняков, Янков и Добата, който стана Играч на мача. За Горното точен бе Алекс (2).

АМФК Лудата банда 2 надделя с 4:2 над Розовите Мамби. Димов заби два гола и бе определен за №1, а останалите вкараха Енчев и Недев. За “змиите” по веднъж “изсъскаха” Колев и Лефтеров.

FC DJIEN тресна Локдаун с 8:3 в Лига 2. Над всички бе Ранков, който с четирите си попадения грабна приза “Играч на мача”, а останалите бяха дело на Тодоров, Георгиев и Христов. За загубилия тим вкараха Радо, МартиПарти и Маринов
Атлетико Варна победи с 5:4 ФК Ураган Невша в Лига 2, като до 48-ата мин. резултатът бе 3:4. Николов и Петров се разписаха по два пъти за успеха, а Борисов – веднъж. За тима от Невша три пъти отбеляза Жиката, а Петров си вкара автогол. Василев бе избран за №1 в срещата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!