BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ето кои зодии ще забогатеят през юли

Представяме ви четирите зодии, които ще забогатеят през юли месец

Лятото е в разгара си и някои зодии ще успеят не само да си починат добре, но и да увеличат материалното си състояние. Ето кои са те:

Стрелец

Стрелците може да получат неочаквано предложение, свързано с преподаване, учене, наставничество. Трябва да приемат, защото освен просперитет, това ще донесе и необходимите контакти. Важно е обаче това да бъде в полза на обществото и да не противоречи на ценностите на Стрелеца, тогава успехът ще бъде максимален.

Дева

Девата ще получи през юли гарантирана печалба от дългогодишните си инвестиции. Всичко, което е обещано на Девата, ще дойде през юли, дори и с малък неочакван бонус, съобщават от Дарик. Но представителите на знака едва ли ще успеят да усетят вкуса на богатия и свободен живот, тъй като отдавна са планирали къде да похарчат тези пари. Част от тях ще отидат за нови инвестиции, а друга част за подреждане на къщата и решаване на стари проблеми.

Везни

Везните могат да получат добро предложение за инвестиция в недвижими имоти – покупка, продажба, отдаване под наем. По-добре е да се съгласят с тези предложения, дори ако изглежда, че времето не е подходящо. Те ще им донесат печалба и то в краткосрочен план. За да вземат правилното решение, Везните трябва да се вслушат в себе си, защото съветите на близките им само ще объркат.

Козирог

Козирозите също могат значително да подобрят състоянието си през юли. Те ще имат нови предложения за работа, проекти за инвестиции. Трябва внимателно да проучат всяко едно от тях, претегляйки всички рискове. Не трябва обаче да преследват лесни пари, а да разчитат на печалби в бъдеще. Основното нещо през този месец е да не пропуснат най-важната и съдбоносна оферта, защото ще изисква внимание към детайла и анализ. Козирогът обаче притежава тези качества в изобилие.

По публикацията работи: Станислава Гавазова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!