BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ето кои ще са най-магичните и късметлийски дни през месец май

Неусетно настъпи един от любимите ни пролетни месеци – месец май. Вече знаем, през кои дни от май ще почиваме. А сега е време да разберем кои са най-късметлийските дни от предстоящия месец

Ето кои са най-магичните и късметлийски дни от месец май:

4 май

На този ден Меркурий преминава в знака Близнаци.Този ден е много силно енергиен и до голяма степен ще определи какво ще се случи до края на месеца и в началото на лятото. . Това е времето, когато паметта и вниманието на хората се изострят. На тази дата голяма част от вас ще си поставят нови цели, стремежи и желания.

5 май 

Това е огледална дата. На тази дата светът ще се управлява от числото 5. Денят ще премине под егидата на спокойствието и премерената енергия, защото Петицата олицетворява златната среда. 5 май е идеален ден за релакс, смяна на обстановката, общуване с близките. Можете да работите, ако искате, но е по-добре да не се преуморявате. В този ден също се очаква прилив на творческа енергия.

6, 7 май

На тези дни се наблюдава пикът на Акваридите. Хората, които се занимават с маука, образувание и интелектуална работа ще имат голям успех. На 6-ти и 7-ми май можете да отправите желанията си по отношение на работата и бизнеса. Това е идеалният момент да си поставим нови цели, както и да направим скъпи покупки, за които отдавна сме мечтали.

11 май

Новолуние в Телец. Това Новолуние ще бъде особено положително и деликатно. Луната ще провокира растежа на успешни, положителни и максимално ненатрапчиви мисли. Много хора ще усетят желание да преобразят дома си – да направят ремонт, основно почистване, пренареждане на мебелите. На този ден е много полезно да се отървете от натрупаните боклуци и ненужни неща. Също на 11 май ще бъде много по-лесно да се адаптирате към промените в живота си. Можете да смените работата и да се заемете с неща, които отлагате дълго време.

Източник: Edna.bg

По публикацията работи: Ралица Димитрова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!