BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Звездата от “Хари Потър” Даниел Радклиф стана режисьор

Той вече е започнал работа по свой собствен сценарий и ще пристъпи към заснемането му през следващите две години 

Звездата от “Хари Потър” Даниел Радклиф разкри плановете си да стане режисьор. Това съобщава DarikNews, позовавайки се на списание Empire”.

Радклиф каза, че вече е започнал да работи по собствен сценарий, за да пристъпи към заснемането му през следващите две години (според Даниел през следващите 18 месеца той има пълен график). Проектът ще се фокусира върху света на киното.

“Хората винаги казват: “Пишете за това, което познавате”. Имах много необичаен живот, който не се поддава на описание, затова не искам да пиша за него. Но намерих изход – ще пиша за нещо, свързано с филмовата индустрия”, споделя актьорът.

Все още не се знае нищо за актьорския състав на филма на Радклиф, но звездата побърза да добави, че няма да играе роля в собствения си проект.

“Когато правиш филм, трябва да го гледаш хиляди пъти след монтажа, а никоя част от мен не иска да гледа лицето ми толкова често. Ще го пропусна”, разкри актьорът.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!