BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Клуб Плиска представя“ музикална школа Моника Ла Ре Ми

„Клуб Плиска представя" музикална школа Моника Ла Ре МиНационално сдружение „Клуб Плиска представя“ Моника и Луиза Карагенови, които създадоха музикална школа от ново поколение във Варна!

Луиза Карагенова е вокален педагог с дългогодишен опит в сферата на изпълнителското изкуство и създател на вокално студио „Звездици“ при НЧ „Пробуда – 1928“.

Носител е на Отличие за цялостен принос и професионализъм от Министерството на културата през 2019-та година.

Моника Карагенова е изпълнител, лауреат на международни конкурси и професионалист в организирането на събития, както и преподавател по Сценично майсторство във вокално студио „Звездици“.

От национално сдружение „Клуб Плиска представя“ се обръщат към Варненската общественост: Ако искате да развивате талантите на Вашите деца, това е мястото!

Школата е част от Националното сдружение “Клуб Плиска представя”, чиито членове са си поставили амбициозната цел да развиват българската култура – музика, изобразително и танцово изкуство, да съхранят българските традиции и морални ценности на българската идентичност, да поддържат самобитността, националния характер и достойнството на българското изкуство и култура.

Наличието на много неразвити таланти и необходимостта от нови попълнения в мероприятията на “Клуб Плиска представя” раждат идеята за сформирането на музикална школа “Моника – Ла, Ре, Ми”.

Михаил Никитин от „Клуб Плиска представя“ не веднъж е споделял, че ние трябва да тачим и съхраняваме Българщината и заветът на предците ни и това, което са ни завещали, но трябва с отговорност и да предадем всичко на идните поколения, защото само така България и Българското ще пребъде.

Гражданските общества трябва да поставят фундаментът на който да стъпят нашите деца, защото родолюбието и изкуството възпитават в ценности, който не се преподават в училищата, а те възпитават онова агрегатно състояние на духът, който живее във вечността.

Някой ще кажат, че е клише това, че “каквото посеем това и ще пожънем”, но нима нямаме отговорност към създателите на Българската държава?

Нима нямаме отговорност и към идните поколения – нашите деца?

Трябва всички заедно да изградим едно ново по-добро общество, с което да се гордеем. Това е наш дълг!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!