BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мистериозна смърт: Близо 70 души са починали при съмнителни обстоятелства в гръцки хоспис

Повече от 68 души са загубили живота си при съмнителни обствоятелства.  Зловещата трагедия се е случила в частен гръцки хоспис, пише атинският в. “Катемерини”.

Прокуратура в град Хания (на остров Крит) обяви за стартиране на разследване. “В дома за възрастни хора са извършени обиски, иззета е документация и са издадени заповеди за ексхумации”, каза говорител на обвинението без да уточнява дали има задържани хора по случая, допълни медията.

“До разкриването на хосписа на ужасите се е стигнало след като роднини на покойници са видели, че в смъртните актове на техните близки като причината за кончината е била една съща (инфаркт)”, добави “Катемерини”, цитирани от novini.bg.

“Първият сигнал, че в хосписа има нещо нередно е бил подаден преди година. До вчера обаче властите в Хания не са предприемали никакви мерки”, посочи още вестникът.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!