BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Митов, ГЕРБ: Отказът от разговор е политическа незрялост (ВИДЕО)

Издигнатият от ГЕРБ за премиер Даниел Митов определи отхвърлената покана като проява на политическа незрялост. 

“Изводите, които можем да си направим след отказа на “Демократична България” да седне на разговори с нас, са следните. Първо, не можем да си обясним защо се отказват подобни разговори, при положение че когато се водят сериозни разговори за съставяне на кабинет, когато държавата е в пандемична обстановка и се нуждае бързо от стабилно правителство, се отказват разговори по сериозни въпроси. В една държава има и други теми освен съдебната реформа. Отказът от разговор е политическа незрялост”, коментира Митов.

„Демократична България“ отговори писмено на поканата на ГЕРБ за преговори

„Не знам как изведнъж „Демократична България” стигнаха до извода, че могат да дадат абсолютно безусловна подкрепа на групата на „Има такъв народ”, след като довчера се отнасяха към тях по съвсем различен начин. Но това са фактите. Сега в момента могат да отидат да преговарят, ако искат с БСП, с ДПС. Сами влизат в ситуация, която не е в тяхна полза”, добави Митов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!