Facebook

Модел клуб – Варна с девета клубна изложба

Снимка: Морски вестник
Снимка: Морски вестник

IX-та клубна изложба на регистрирания през ноември 2010 г. Модел клуб-Варна ще се проведе от 17-ти август до 1-и септември 2019 г. в Археологическия музейвъв варна. Ще бъдат показани модели – макети на самолети, танкове, автомобили, кораби, къщи, сгради, фигури и други, изработени от различни материали – пластмаса, дърво, картон, други.

Поканени са моделисти от града и страната, както и чужденци. Извън основната експозиция от макети, ще ни гостува и млада художничка, изработваща интересни картини-фигури, изрязани от хартия. Конкурсната част на изложбата, ще бъде на 31-и август и 1-и септември, като най-добрите модели в съответните категории, ще бъдат наградени с грамоти и медали.

В останалите дни от периода експозицията остава само като изложба и ще продължи до 1-и септември включително. Откриването е на 18-ти от 15 часа, а награждаването на победителите е на 1-и  септември, около 14.30-15 ч. Работното време на музея е всеки ден от  10 до 17 ч.

Източник: Varnautre.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!