BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж отвлече непълнолетно момиче от Велико Търново

29-годишен мъж е принудил непълнолетно момиче да се качи в колата му. Случката се е разиграла във Велико Търново, а служителите на реда са заловили виновника само за часове. 

Сигналът в полицията бил получен на 25-ти април, около 19 часа. В хода на разследването станало ясно, че същия ден около 17:30 часа в парк в града 29-годишен мъж от Лясковец е принудил 16-годишно момиче от Велико Търново, с което са се познавали, да се качи в автомобила му, след което е потеглил в неизвестна посока. Това съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

В резултат на проведените незабавни действия по разследването извършителят бил установен. Той е с криминалистически регистрации в полицията и осъждан. Задържан е с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Момичето е предадено на настойнците си в добро здраве. След доклад на материалите в прокуратурата, вчера 29-годишният лясковчанин е привлечен като обвиняем и с прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена на 72 часа.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!