BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отлагат концерта на британския виртуоз Найджъл Кенеди във Варна

Концертът на британския цигулар във Варна на 16 октомври 2021 г. се отлага.

Причината е продължаващата несигурност във връзка с пандемията от Covid-19 в Европа, както и динамичната ситуация около коронавируса в България.

Организаторите от Елит Проджектс Мениджмънт са в процес на договаряне на нова дата за гостуването на Найджъл Кенеди в България през 2022 г. Новата дата ще бъде публично обявена веднага след нейното уточняване.

Вече закупените билети ще важат без презаверка за новата дата на концерта. Всички, които са закупили билети за концерта от Фестивалния и конгресен център Варна, но искат да ги върнат, могат да възстановят паричната им стойност от Билетния център на Фестивалния и конгресен център от 1 октомври до 16 ноември 2021 г.

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство и вярваме, че ще се срещнем със световния виртуоз на цигулката през 2022 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!