BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пийте вода с мед всеки ден и вижте какво ще стане

Комбинацията от вода и мед се е доказала във времето като напитка със страхотно въздействие върху организма. Ако добавите тази напитка към ежедневната си диета, ще започнат да се наблюдават няколко полезни ефекта: укрепване на имунната система, повишаване на енергията, подобряване на състоянието на кожата, подобряване на храносмилането.

Всеизвестен факт е, че пчелният мед има антибактериални и противовъзпалителни свойства, които са в помощ на организма при борбата с инфекциите и за поддържането на имунната система.

Редовната консумация на вода с мед може да помогне за укрепване на тялото ви и да го направи по-устойчиво на различни видове заболявания, съобщава изданието “The Health Site”.

Топлата напитка може да ви помогне да успокоите гърлото и да облекчите симптомите на кашлица. Тя често се използва в народната медицина като естествено средство срещу настинка и грип. Пиенето на тази напитка сутрин може да ви даде тласък на енергия и да ви помогне да започнете деня в добро настроение.

Антиоксидантите в меда могат да помогнат за намаляване на ефектите на свободните радикали и насърчаване на здрава кожа. Също така пчелният продукт може да помогне за стимулиране на храносмилането и облекчаване на симптомите на запек. Консумацията на медената напитка след обилно хранене може да облекчи усещането за дискомфорт.

Важно: Статията е с информативна цел и не заменя консултацията със специалист и балансираното хранене! Не се самолекувайте!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!