BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Потъпкаха достойнството на Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо вече не е “Кралят на фитнеса” в Манчестър Юнайтед, съобщава „Дейли Стар”. 37-годишният нападател бе считан за най-силният играч при червените дяволи, способен да прави упражнения с 250 кг. тежест.

Според информацията в английския таблоид обаче, в клуба вече има друг футболист, който е по-силен от него и това е новото попълнение Каземиро, който вдига 300 кг, предава NOVA.

Съотборниците на двамата били силно впечатлени от бразилеца, който на шега предизвикал Роналдо да подобри представянето си, за да се върне на първото място в тази своеобразна класация.

Каземиро можел да направи доста повдигания на тази 300-килограмова тежест и то с лекота, с което отправил сериозно предизвикателство към Роналдо, който както е известно не обича да бъде втори в абсолютно нищо.

Бившият полузащитник на Реал Мадрид явно бързо се превръща в лидер в съблекалнята на Юнайтед, като напоследък направи серия силни мачове, за да е твърд титуляр в схемата на Ерик тен Хаг.

По публикацията работи: Силвана Димитрова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!