BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СК Черно море Бриз: Разрушиха 60-годишен мост, който ние сме градили и дейността ни спира (СНИМКА)

Проблемите и неволите на клуба по ветроходство „Черно море Бриз“ продължават.

Вчера ръководството на клуба установи, че част от 60-годишен мост на брега на езерото е разрушен. Буквално е строшен и целостта му е нарушена. Така той става неизползваем в цялост, а лодките вързани на него трудни за обслужване.

От СК „Черно море Бриз“ нямат яснота кой е извършил това вандалско деяние.

„Този мост е построен преди 60 години с участието на хора от клуба. Мостът има важно значение за нас. Сега работата ни се спъва“, каза председателят на клуба Росен Марангозов.

Клубното ръководство твърдо смята, че това ще наруши и намали значително възможността да изпълнят програмата на Министерството на младежта и спорта. Клубът трябва да е домакин на още две държавни първенства, които също стават под въпрос.

Общо 8 клуба в града ползват базата на „Черно море Бриз“, което със сигурност ще обърка и тяхната работа. Клубното ръководство ще сезира съответните компетентни органи за нанесената щета и иска най-после проблемите свързани с базата им да се решат, за да работят спокойно.

Мостът е зад вратата в морето (на снимката), която нов клуб заключи, след като областна управа му даде част от базата на СК Черно море Бриз.

Тоест съоръжението не е на новия клуб, който не развива ветроходство, за да го атакува. Ако е атакувано от този нов клуб, който още повече е поставил камери и лесно може да установи кой е извършил престъплението. Мостът е на 2 м от брега, в езерото.

Снимка: СК Черно море Бриз

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!