BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Строят нов паркинг за 40 коли в „Цветния квартал“

Строят нов паркинг за 40 коли в „Цветния квартал“

Започна ремонт на бул. „Св. Елена“ във Владиславово

В ход е изграждането на нов паркинг с 40 места на ул. „Момина сълза“ от № 2 до № 8 в район „Приморски“. След окончателното одобрение на техническото задание още нови 70 места за паркиране ще бъдат изградени и на ул. „Люляк“ от № 18 до № 30, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура е благоустрояване“ в Община Варна.

Продължават ремонтните дейности и в други райони на Варна. В момента се изгражда нова фитнес площадка в двора на училище “Кап. Петко Войвода” в кв. “Галата”. Съоръжението ще се използва от учениците, а след часовете – от всички граждани. С европейско финансиране ще бъде извършен основен ремонт на местното читалище, в което ще има морски образователен център с компютри, видеоекран, проектор и интерактивни дъски. Проектът ще осигури достъпна среда за хора в неравностойно положение.

В район „Владислав Варненчик“ завърши рехабилитацията на ул. „Димитър Дончев – Доктора“ и на ул. „Ангел Каралийчев“, готов е паркингът зад бл. 1, където предстои изграждане на осветление и поставяне на хоризонталната маркировка. Започва ремонт на бул. „Света Елена“, включително с изграждане на изграждане на тротоари от двете страни на пътя. Продължават и дейностите по строителството на новия многофункционален спортен комплекс.

Live.Varna.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!