BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сузанита пусна кадри от родилното и разкри името на първата си рожба (СНИМКА)

Певицата Сузанита, дъщеря на Орхан Мурад, роди първата си рожба. Самата Сузанита сподели тази радостна вест на стори в профила си в социалната мрежа Instagram.

Певицата пусна кадри от раждането, от които стават ясни и още подробности. Бебето е момченце и се казва Матиас. Тежи 3.600 и е напълно здраво, както и майката.

Кадър: Instagram/mvradova

По-рано скандалната изпълнителка сподели, че през цялото време е искала естествено раждане. “Нямам против цезаровото, но то трябва да е само тогава, когато има нужда. Вече се е превърнало в мода как раждаш, това не е ок”, каза още Сузанита в Instagram.

“Добре дошъл на този свят, Матиас! Думите няма да стигнат да изразя всичко това което чувствам. Искам да ти благодаря скъпа моя, че ме дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря на целия екип в болница “АГ Селена”. Благодаря ти Господи за всичко!”, написа таткото в Instagram.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!