BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Даниел Митов: Олигарсите добиват позиции в администрацията чрез президента

Според Даниел Митов от ГЕРБ важно е гражданите да видят служебния кабинет и първите му действия. По негови думи първото действие е уволнението на главния свидетел срещу съветника на президента Пламен Узунов от МВР.

“Онези олигарси, които последните години живеят извън България по разни дестинации, очевидно през президента добиват някакви позиции в администрацията”, заяви заместник-председателят на ГЕРБ, предаде БНТ.

И подчерта, че това, което виждат сега са много странни назначения. Заяви, че ще се противопоставят на уволнението на професионалисти и назначението на “някакви много странни хора”. И определи като “много екзотичен избор” новоназначения шеф на НАП. За уволнението на предишната директорка, при която имаше изтичане на данни, Митов заяви, че аргументи за уволнение винаги ще се намерят.

По думите му в служебния кабинет има и попадения – министърът на външните работи, министърът на отбраната, които са професионалисти и с които той е работил.

Митов коментира и избирането му за заместник-председател на ГЕРБ, като подчерта, че винаги е седял вдясно, в дясно-консерват

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!