BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как стотици помогнаха на Митко от Пловдив, който продава чорапи (СНИМКИ)

Продавач на чорапи пострада в Пловдив. Той е станал обект на агресия от страна на собственик на заведение. Действието се развива в „Капана”.

Случаят породи лавина от коментари в социалните мрежи и провокира вълна от недоволство. Появиха се снимки и информация във “Фейсбук”, от които става ясно, че стотици негови съграждани са го подкрепили. със скандирания, а също така и изкупиха чорапите, които той продава.

„Когато дойдох на място да продавам, той ме посрещна и започна да ми създава проблеми. Започна да ми крещи и да изхвърля чорапите. Един човек ми помогна, за да не продължи да ме бие. Аз се дръпнах, а той продължи да ми се нахвърля”, обясни Митко, предаде NOVA.

Той допълни, че друг път не е ставал обект на агресия за над 20 години търговия. Хора обясняват, че това не е първият случай, в който собственикът на заведението проявява агресия. Миналата седмица е нападнал служител от „Чистотата”. През цялото време на пандемията, коментират собственици, заведението му е работило.

Днес пред заведението отново е планиран протест в 16 ч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!