BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мутафчийски: Няма да има полети Варна-Лондон

Wizz Air ще бъдат уведомени, че няма да могат да извършват полети Варна-Лондон, каза шефът на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.Няма да се проведат тези полети, по разбираеми причини, добави той.

Wizz Air обяви по-рано тази седмица, че възобновява полетите между Варна и Лондон, като ще лети три пъти седмично.

Вчера кметът на Варна Иван Портних изпрати писмо до Щаба с молба полетите от Лондон до Варна да бъдат спрени.

След категоричното изказване на ген. Венцислав Мутафчийски, че полети между Лондон и Варна не трябва да има последва и официална реакция от страна на авиокомпанията Wizz Air.

Ето и официалното писмо на авиокомпанията:

“Wizz Air уведомява своите пътници, че отменя днешните полети между Варна и Лондон Лутън.

Wizz Air стриктно спазва установените си протоколи, поддържа непрекъсната връзка със съответните органи и внимателно следи въведените местни и международните мерки. Здравето, безопасността и сигурността на пътниците и екипажа на авиокомпанията остават основен приоритет на Wizz Air.

Wizz Air се извинява, ако решението ѝ е причинило неудобство на българските пътници, които са имали желание да се върнат у дома в България, и на тези пътници, които планираха да използват полетите на авиокомпанията, за да пътуват или да се върнат в Обединеното кралство”

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!