BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отлагат София Филм Фест във Варна

София Филм Фест във Варна се отлага за по-късен период, а концертът на Доминик Милър се отменя, съобщиха организаторите.

Екипът на „Артин Вижън“, организатор на международния филмов фестивал София Филм Фест във Варна ясно осъзнава глобалната заплаха, която вирусът COVID-19 представлява за здравето и живота на хората и се съобразява с официалните решения, взети от Министерски съвет и Министерство на здравеопазването .

С оглед на това сме отговорни да съобщим, че откриването и провеждането на 11-тия София Филм Фест във Варна няма да се проведе през март 2020, както бе предвидено, а се отлага за период,в който културните и спортните събития в затворени помещения ще могат да се осъществят,съобщават организаторите.

Феновете на киното могат да запазят презаверят вече закупените билети за следващите дати на фестивала или да възвърнат сумата заплатена за тях на касата на Фестивален и конгресен център, като няма определен срок за връщане или презаверка и съветваме всички да бъдат търпеливи и да изчакат, за да няма струпване на много хора на касите на ФКЦ- Варна! Повече информация относно заверките на билетите ще бъде публикувана на страницата на фестивала във фейсбук!

Концерта на Доминик Милър и бенд няма да се състои и стойността на всички закупени билети можете да възстановите на касите на ФКЦ- Варна.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!