BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подготвят плажа във Варна за сезона

Концесионерът на варненския плаж започва подготовката за сезона, съобщи Радио Варна .Активната подготовка на плажната ивица започва с почистване и заравняване на пясъка, раздаване на спасителните постове и разкриване на медицински пунктове.

Разполагането на чадъри през 3 метра и половина не е нещо ново за нас и няма да е проблем, ако по този начин разрешат да се ползват плажовете през този сезон” ,коментира Андрей Василев, представител фирмата-концесионер.

Задължение на всеки концесионер е да извърши дезинфекция, дезинсекция и дератизация на плажа. “Извършваме тези дейности два-три пъти през сезона”, каза Василев. Той уточни, че фирмата-концесионер има договор със сметопочистващите фирми за измиване на крайбрежната алея и района около заведенията. “Не мога, обаче да кажа дали с препаратите, използвани за дезинфекция на улиците, може да бъде третиран и пясъкът”. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!