BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стрелба в столичното метро: Мъж и жена са в безпомощно състояние (ВИДЕО)

Има информация за ранени

За екшън в метрото на „Летище София” съобщава Нова телевизия. Няколко екипа на жандармерията и линейки са изпратени към метростанция “Летище София”.

Мъж и жена са намерени в безпомощно състояние в метростанцията, съобщиха от СДВР. Изясняват се фактите и обстоятелствата по случая.

По информация на прокуратурата не става въпрос за терористичен акт, а по-скоро за битов инцидент. Мъжът е стрелял по жената, след това е насочил оръжието към себе си. Двамата са имали любовни отношения, разкриха разследващи.

От Спешна помощ заявиха за NOVA, че жената е в много тежко състояние, интубирана е на място. Линейка откара окървавената жена. Сигнал за инцидента е подаден около 14.15 часа. На място са изпратени три линейки. Изключително засилено е полицейското присъствие, на място е и шефът на СДВР. Версиите за инцидента са различни.

“На място екипите установяват мъж, който е починал, и жена на видима възраст около 50 години в много тежко състояние”, съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Метрото от линия 1 се движи до метростанция „Искърско шосе”. Причината е инцидент на метростанция „Летище София“, съобщават от Столична община.

По публикацията работи Снежина Раева

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!