BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

17-годишна е с опасност за живота, след падане от колело

Тежки последици е донесло падане от колело за момиче от Врачанско. Това на пръв поглед незначително действие от страна на 17-годишно момиче от Врачанско, е довело до заплаха за живота му. 

Момиче е c опасност за живота след падане с колело, съобщиха от полицията. В събота късно вечерта в районното управление на Козлодуй постъпил сигнал от дежурен лекар във филиала за спешна помощ в крайдунавския град, предаде “24 часа”.

Жител на врачанското с. Гложене пък се обадил на тел. 112 , че намерил пред дома си в селото падналата момиче в безпомощно състояние. Мъжът допълнил, че момичето е местен жител и лежи на земята в безпомощно състояние, вследствие на падане с колело.
Пристигналите спешни медици установили тежка черепно-мозъчна травма, затова пациентката била откарана в плевенската болница.

По данни от полицията, за живота на пострадалата има непосредствена опасност. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена е и районната прокуратура в Козлодуй.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!