BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво време ни очаква днес

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд – значителна, купесто-дъждовна и на много места ще превали краткотрайно. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 16° – 18°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала.

Преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, на места – временно интензивни валежи. В планинските райони и ще прегърми. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са предимно между 16° и 21°.

В планините облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. След обяд на много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра – около 4°.

Източник: meteo.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!