BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Козирог: Не встъпвайте в брак

Овен
Добре запомнете всичко, което ще се случи днес. Някога ще дойде онзи ден, когато ще започнете да учите своето дете или внук за нещата от живота, и ще засегнете любовните отношения. Точно тогава ще са Ви нужни тези знания и опит, които ще извлечете от този, както Ви се струва най-обикновен ден.

Телец

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачата ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното: все пак за Вас са се старали.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно.

Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна проверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контактът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

В последно време сте работили в невероятно бързо темпо: или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои покани и направете истинска обедна почивка, като планирайте да останете известно време насаме. Спадът на активността ще бъде полезен не само на Вас, но и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е много важно , ако искате да извлечете максимума от бъдещо пътуване.

Направили сте всичко, което сте могли. Отлично знаете, че нищо повече не можете да направите за решаване на дадения конфликт. По този въпрос Вашата половинка също е наясно. Нужна Ви е трета сила, която, намесвайки се в ставащите събития, нещо да промени. Възможно е, това да не е в най-добрата за Вас посока. Това ще стане днес. Бъдете готови за всичко.

Везни

Стремежът към новости и ярки и остри усещания, може да Ви преследват през цялата сутрин, но през деня е вероятно да се сменят от по-прагматично настроение. Ако искате да продължите започнатия вчера вечерта банкет, ставайте по-рано и положете всички усилия, за да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактика. Ако се опитат да Ви въвлекат в интрига, ще можете бързо и умело да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, но в същото време авантюристи и ненадеждни партньори. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себе си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Днес Стрелците са учудващо спокойни, сдържани и сериозни. Това прави деня изключително подходящ за различни дейности, като можете да достигнете успех практически във всичко. Бъдете внимателни при общуването с обкръжаващите. От това, как ще се осъществява то днес, зависи прекалено много. Затова не е редно да си позволявате нарочно да обиждате човек, като например демонстрирайки своето превъзходство. Постарайте се да си дадете спокойствие, а така по-лесно ще достигнете желаното.

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате между професионалните задължения и необходимостта да устройвате частния си живот (например, да участвате в решаването на важни семейни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми. Не се отклонявайте от общуване с близките си, ако не искате да развалите отношенията си с тях, или да създадете почва за бъдещи скандали. В същото време не забравяйте за реализацията на своите планове. Не се препоръчва да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с встъпване в брак.

Водолей

За грешките, допуснати през този ден, ще се налага скъпо да заплатите. С интерес Ви наблюдават влиятелни хора, подкрепата на които вероятно би помогнала да се издигнете в службата. Така че не е зле да положите усилия, за да се покажете откъм най-добрата си страна, а и да им направите добро впечатление. Възможно е да имате проблени в личните отношения: уморени сте и емоционално, и физически, а близките Ви не разбират това, и очакват от Вас оптимизъм и жизнерадостност.

Събитията се развиват толкова бързо, че и да искате да се приспособите към ритъма им на промяна, няма да можете. В резултат денят ще се окаже напрегнат, и не много приятен. Много мислите за онова, с което не сте успели, но забравяте за своите постижения, а заобикалящите не бързат, а и не искат да Ви ги напомнят. Отбелязвайки всичко свършено в своя ежедневник, вечерта сами ще се удивите от количеството на свършените неща. Ще се появят интересни идеи, но няма да Ви стигне ентусиазъм, за да се опитате да ги реализирате. За съжаление никой не бърза да подели с Вас жизнената си енергия и оптимизъм, макар че отношенията Ви с другите хора са добри.

Източник: lamqta.com

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!