BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лъв: Днес трябва да сте много внимателни и предвидливи

Овен
Днес рискувате да се заседите със своя любим човек до късно, в разговори за това-онова. Дали споменатото ще бъде приятно и за двамата, на звездите е трудно да кажат, но за да го прекъснете заради няколко часа сън, ще е трудна задача. Явно силата на волята ще ви потрябва.

Телец

През следващите няколко дни ще се чувствате така, сякаш цялата Вселена е настроена против Вас. Ще закъснявате. Ще грешите, ще бъркате посоките и ще преобръщате всичко по своя път. Възможно е, да има някаква тайна. Постарайте се, да бъдете по-тихи от водата и по-ниски от тревата, а и да не казвате нито дума.

Близнаци

Не е изключено временно охлаждане в отношенията между Вас и тези, които обичате, чак до пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето. Изпълнението на родителските задължения ще изискват организираност , дисциплина и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите планове и цели, да орежете разходите си за развлечения, празници и подаръци. Ваше отдавнашно хоби може да Ви донесе много повече загуби, отколкото приходи. Има смисъл да отложите присъствието си на купон или любовна среща.

Разговорите днес могат да доведат до сериозни открития и затова се постарайте повече да общувате с обкръжаващите Ви хора. Задавайте противоречиви въпроси, представяйте се за адвокат на дявола и не се оттегляйте от горещи спорове. Има хора с удивителни идеи, и Вие бихте могли да се поучите от тях. Отворете разума си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения. Фактът, че сте се премислили, съвсем не означава, че по-рано сте грешили. Просто не сте знаели онова, което знаете сега. То се нарича „жизнен опит”.

Днес трябва да сте много внимателни и предвидливи, за да отгатнете всички желания, капризи и настроения на Вашия любим човек, а и да постъпите в пълно съответствие с тях. Ако не успеете да го направите, проблемът може да се окаже много по-голям и значим, отколкото сте допускали…

Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нещо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.

Стрелец

Далечните страни са онова, което силно привлича представителите на Вашия знак. Ако сега не пътешествате , единственото Ви утешение може да бъде някой или нещо, което да Ви напомня за далечните места, които харесвате. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък за неочаквано посещение, непременно се възползвайте.

Козирог

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било дейност, с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие

Водолей

Днес ще се наложи още веднъж да се убедите , че да се изграждат отношения е доста трудна, а и често неблагодарна работа. Впрочем, ако днес успеете да преодолеете всичко възникнали между Вас проблеми, от рода на неразбиране, недоветие и съмнение, то с новите проблеми ще се справите много лесно.

Очаква Ви нещо ново. Нов проект? Ново жилище? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Стара кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да продава спрей с миризма на нова кола? Каквото и да е, може да се окаже доста вълнуващо….

Източник: Ламята.бг

По публикацията работи: Ивайла Андонова30

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!